Medlemslogind

Velkommen tilbage kammerat. Log ind og lad os komme igang :)

Opret bruger

Klar på på få de bedste tilbud, have din egen blok, og gå amok i markedspladsen!

Genskab password

Glemt dit password? Tag det rolig vi finder ud af det!
Grundlæggende om stuen afsløret

Grundlæggende om stuen afsløret

I tilfælde af at rummet har et meget lavt loft, kan du muligvis bruge striber til at producere en illusion af plads og også få rummet til at se større ud end før. Hvis du byder velkommen på pladsen ved at arrangere møblerne på et middel, der får dig til at ønske at sidde, har en ganske klar afstand på bordene for at lindre øjet og have en original vase med blomster, vil du være i det område og virkelig nyde det. Hver gang du er i besiddelse af en fantastisk stue, vil du og din nærmeste og kære og venner kommentere.

Du er i stand til at ændre dekorationen med træ og glas malet i lyse farver, således farveblandingen af en farveform. I dag behøver boligdekorationer ikke at være helt nye og dyre. Blandt de største metoder i England før, da det har at gøre med udsmykning i hvert hus, ville være at placere penduluret i opholdsrummet.

Nøglestykker i stuen

Stuer skabes endnu koseligere fra tiltrædelsen af en ægte pejs. Vælg den stil, du gerne vil bruge på din stue. Efter at have vejet alle fordele og ulemper ved disse møbler, skal du ikke glemme, at den mest betydningsfulde ting i den lyse stue skal opretholde en permanent ordre, ellers får du effekten af evigvarende uro og rod.

Fordelene ved stuen

Værelset bliver meget mere attraktivt, hvis samtalefeltet ikke handler om dit tv. Som et eksempel kunne du visuelt forbinde værelserne ved blot at fjerne de øverste vægge og give dig mulighed for visuelt at se og tale mellem begge kamre. Stuen er blandt de bedste dele af huset, det er det allerførste sted, gæsten bemærker efter indgangen, når de ser din bolig. Dit opholdsområde er centrum for din bolig. Stuen er blandt de mest populære rum inden for vores ejendom. Uden tvivl er det et af de vigtige rum i dit hus. Det er en vigtig strategi at fremstille din bolig med en ærefrygtindgydende ved at ændre dens layout.

Vigtige målinger For hver del af området arbejder du i. En stue er det vigtigste hovedkontor for familien. Det er den mest betydningsfulde del af vores hus. Selv i tilfælde af at du bare har lidt boligareal, kan du beslutte at bruge lysere møbeldele til at vokse pladsen.

Finde stue

Stue er ofte udstillingsstedet for hjemmet, og alligevel er det nødvendigt at arbejde pænt for et massivt valg af job. Du kan nemt oprette din stue, der ikke bare ser smuk ud, men derudover vil din nærmeste og kæreste nyde det! Genindretning af din stue er ikke så svært. Du bliver nødt til at forblive i opholdsområdet, hvilket normalt betyder, at du vil tappe ind på dit behov for at beslutte en bestemt stemning eller følelse, som du ville elske at føle. Stuen skal have passende belysning for at give en beroligende følelse. Du kan bruge din stue til en smeltedigel til mange af dine yndlingsbits og -stilarter. Hvis du ikke har råd til et konventionelt opholdsstue, skal du bare få en massiv sofa.

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar, ellers kan du altid oprette en bruger i toppen af siden.

Gå til login